HÅLLNINGSKORRIGERANDE KLÄDER FRÅN ANODYNE®

Det Originala Hållingskorrigerande Kläderna

Med Anodyne®-hållningskorrigerande kläder kan du uppnå en bättre hållning smidigt och enkelt, vilket minskar smärta i nacke och axlar samt anspänningar. Anodyne®-hållningskorrigerande kläder hjälper dig att öka din hållningsmedvetenhet och kan användas när du sitter på kontoret, reser, är aktiv på jobbet eller använder den vid träning. Anodyne® är en europeisk tillverkare och distributör av hållningskorrigerande kläder med teknik utvecklad av American AlignMed - världens enda tillverkare av hållningskorrigerande kläder registrerad hos US Federal Food & Drug Administration (FDA). Anodyne® hållningskorrigerande kläder är den enda i Europa som är CE märkt som medicinsk utrustning (klass I), vilket är din garanti för att våra produkter uppfyller kraven för medicinsk utrustning.

Fri retur och byte ✓

Pröva 100% gratis med Klarna ✓

Gratis frakt vid köp över 499 SEK ✓

60 dagars full returrätt ✓


Posture Shirt 2.0

Besväras du av regelbunden smärta eller spänning? Då kan den här tröjan vara en lösning för dig. Det är inte vilken T-shirt som helst: Posture Shirt™ 2.0 från Anodyne® är patenterad, registrerad som medicinsk utrustning och har, som den enda produkten i sitt slag på marknaden, en väl dokumenterad effekt på smärta och spänningar. Fördelar:

1. Få en bättre kroppshållning

2. Aktivera och stimulera musklerna

3. Kan reducera nacke-, axel- och ryggsmärtor

Köp här

holdningsvest til kvinder


Posture Shirt 2.0 med dragkedja

Besväras du av regelbunden smärta eller spänning? Då kan den här tröjan vara en lösning för dig. Det är inte vilken T-shirt som helst: Posture Shirt™ 2.0 Zipper från Anodyne® är patenterad, registrerad som medicinsk utrustning och har, som den enda produkten i sitt slag på marknaden, en väl dokumenterad effekt på smärta och spänningar.

Köp här


Ryggstöd

Anodyne® Hållningssele och ryggbälte är tillverkad av lätta material och kan användas av både män och kvinnor (unisex). Hållningsselen och ryggbälte kan enkelt justeras för att få perfekt stöd. Anodyne® hållningssele hjälper dig att bli mer medveten om din hållning och hjälper dig att få kroppen tillbaka till en normal position, vilket ger dig lättnad.

Köp här


SpinalQ Pro

SpinalQ Pro är vårt mest avancerade plagg för alla grader av skador och med en förebyggande funktion. Rörelsefriheten uppnås genom att använda de integrerade NeuroBands som tar hänsyn till kroppens alla rörelser, nödvändiga terapeutiska åtgärder och förbättrar axelfunktionen. Den är utformad för en mängd olika åkommor och kan justeras till den komfortnivå som användaren önskar.

Köp här

Webshop