Läs mer

Läs mer


Hållningssele

Styckpris vid köp av 1 st. 299,00 SEK 399,00 SEK

Styckpris vid köp av 2 st. 249,00 SEK 399,00 SEK

Klarna

Hållningsselen från Anodyne® är et nytt produkt i vårt sortiment som hjälper dig att få en bättre hållning. Hållningsselen kan justeras med de smarta kardborrbanden så att den kan justeras exakt som du vill...


Storlekstabell

Vårt hållningssele är unisex och storleksanpassat. Det är lämpligt för personer mellan 45 och 100 kg.

Lagerstatus: På lager
st.
  • Gratis frakt vid köp över 399 SEK
  • 100% kundnöjdhetsgaranti och 14 dagar dagar fri returrätt
  • Prova innan du betalar – välj Klarna

Fördelar

  • Ökad stabilitet och fokus på hållningen

  • Ger lättnad i vardagen

  • Otroligt lätt att ta på och av

  • Kan användas till vardag och på jobbet

 
Anodyne® Hållningssele är tillverkad av lätta material och kan användas av både män och kvinnor (unisex). Hållningsselen kan enkelt justeras för att få perfekt stöd. Anodyne® hållningssele hjälper dig att bli mer medveten om din hållning och hjälper dig att få överkroppen tillbaka till en normal position, vilket ger dig lättnad. Det är perfekt om du vill använda det under en kortare tid - till exempel när du sitter vid skrivbordet, går eller lagar mat.

Kundservice

Kontakta oss på telefon +46 313 616 037 eller info@anodyne.se, om du har frågor om storlekar, pris eller annat.

Tveka inte att ta kontakt. Vi är redo att hjälpa dig på följande öppetider:

Man-tors: 11.00-16.00

Fre: 11.00-15.00

Nöjdhetsgaranti

Hos Anodyne® erbjuder vi alltid en 100% kundnöjdhetsgaranti och 14 dagars full returpolicy. Detta innebär att du inom 14 dagar fritt kan testa och testa din produkt och kontrollera om den uppfyller dina förväntningar. Vi bifogar en gratis returlabel i alla leveranser, så det är enkelt och enkelt att returnera paket till oss. Det är vårt mål att du blir 100% nöjd.

Prova den i 14 dagar

Om du är osäker på om Anodynes hållningssele är en produkt för dig, kom ihåg att vi på Anodyne erbjuder en 100% tillfredsställelsesgaranti, som inkluderar fri returfrakt. Du har hela 14 dagar på dig att testa vår produkt. Använd gärna hållningssele i alla dagliga aktiviteter för att se till att det är rätt produkt för dig. Om den inte uppfyller förväntningarna, och du inte kännder dig nöjd, kan du enkelt skicka tillbaka.

Användning

Anodyne® Hållningssele kan användas när som helst och var som helst. Du har full rörelsefrihet i hållningsselet. Vi rekommenderar att du bara använder hållningssele en kort stund åt gången och att det inte ersätter regelbunden träning och träning. Det är ett verktyg som måste lära kroppen att minnas den goda hållningen helt av sig själv.