Leverans och returer

reute icon

Leveranstid

Normal leveranstid, 1-3 arbetsdagar. Du får ett mejl när ditt paket lämnar vårt lager. Om du inte får bekräftelsen i din inkorg kan den eventuellt vara i ditt spamfilter / oönskat mail (markera det då som "det här är inte spam / oönskat mail")

reute icon

Fraktsätt

Postnord Standard - Hemleverans - 29,00 SEK - Gratis vid köp över 499 SEK - Skickas som varubrev till din hemadress.

Postnord MyPack Collect - Avhämtning - 39,00 SEK - Skickas som paket till ombud.

Postnord MyPack Home - Hemleverans - 69,00 SEK - Skickas som paket till din hemadress.

reute icon

Ombytning

Om du vill byta eller returnera någon/några av produkterna du har köpt från oss betalar Anodyne® fraktkostnaden. Tillsammans med din beställning hittar du en förbetald returlabelsom du sätter på utsidan av paketet. Du använder paketet som du ursprungligen mottog din beställning i.Du måste returnera din beställning till oss inom 60 dagar efter att du har mottagit din beställning.

Vi brukar normalt behandla din beställning inom 1-3 arbetsdagar efter att vi mottagit din returförsändelse.Vi skickar ett ”Beställning skickad" -mail när din beställninghar bearbetats och skickatstillbaka till dig. Om du inte får bekräftelsen i din inkorg kan den eventuellt vara i ditt spamfilter / oönskat mail (markera det då som "det här är inte spam / oönskat mail").

reute icon

Returnering

Hos Anodyne® erbjuder vi en 100% kundnöjdhetsgaranti på alla köp med vår generösa 60-dagars riskfria returpolicy. Det betyder att du kan testa och prova din produkt i 60 dagar för att i lugn och ro bestämma dig om produkten är något för dig. Vi tillhandahåller en förbetald returetikett, så att du enkelt och utan kostnad kan returnera ditt plagg till oss om du inte skulle vara helt nöjd.