Läs mer

Posture shirt: Hållningskorrigerande t-shirt som ger dig en sund kroppshållning

Posture shirt 2.0 ger dig en naturlig kroppshållning oavsett om du sitter på kontoret, är hemma eller tränar. Den smarta teknologin ger dig en funktionell och flexibel produkt som kan användas efter behov. Hos Anodyne har vi Posture Shirt från AlignMed i USA. Produkterna är av högsta kvalitet och skapat i läckert material som gör att hållningströjan är behaglig att ha på.

Fri retur och byte ✓

Pröva 100% gratis med Klarna ✓

Gratis frakt vid köp över 499 SEK ✓

60 dagars full returrätt ✓


Anodyne Posture Shirt på mand

Posture Shirt hos Anodyne®: Det nyaste inom hållningskorrigerande kläder

Posture Shirt 2.0 kan hjälpa dig i vardagen, i dagligt bruk eller i din träning. Kläderna är uppbyggda efter samma teknik som kinesiotejp som används som behandlingsmetod av många danska fysioterapeuter till muskelkorrektion. Detta gör att musklerna aktiveras och blodcirkulationen ökar. Posture Shirt 2.0 används oftast till följande tre ändamål:

  • Förbättra din kroppshållning

Som namnet indikerar hjälper hållningskläderna dig att finna en rank kroppshållning genom att stimulera din nacke, skuldror och rygg. Detta kan vara relevant om du har ett stillasittande arbete. Hållningskorrigerande kläder säkrar att du inte faller framåt och därmed bevarar din naturliga och sunda kroppshållning.

  • Träningskäder

Posture Shirt 2.0 ger dig det optimala stödet som behövs för en god träning. Den hållningskorrigerande tröjan går in och aktiverar musklerna så du kan utföra dina övningar korrekt och få den optimala effekten på din träning samt förbättrad prestanda.

  • Smärtbehandling

Nacke-, skulder- eller ryggsmärtor kan ofta härstamma från dålig kroppshållning, vilken många upplever från stillasittande arbete eller dåliga arbetsställningar.
Hållningskorrigerande kläder hjälper dig att reducera smärtan. Vi rekommenderar att du använder Posture Shirt 2.0 i samarbete med din fysioterapeut eller annan professionell behandlare, för få den bästa möjliga effekten av produkten.

 

Se utbudet

Webshop