Man i hållningskorrigerande kläder från Anodyne

Teknologin bakom Anodyne® hållningskorrigerande kläder

Anodyne® är den enda distributören av de originala hållningskorrigerande kläderna med den unika patenterade NeuroBand™-tekniken. Anodyne är dessutom de enda hållningskorrigerande kläder som är både FDA-registrerad och CE märkt i Europa som medicinsk utrustning. Anodynes hållningskorrigerande kläder kännetecknas av dess höga kvalitet, unika design och materialkomposition. Här kan du läsa mer om design, funktioner, registreringar och vetenskapliga studier som återspeglar och understöttar Anodyne hållningskorrigerande kläder.


NeuroBand™-teknik

Funktion & effekt

Produktmärkning & registreringar

Från kinesiotejp till kläder

Vetenskapliga resultat

Anodyne hållningskorrigerande kläder visualisering

Unik NeuroBand™-teknologi

På Anodyne® tillhandahåller vi den originala hållningskorrigerande Posture Shirt™. T-shirtens design använder den unika och patenterade NeuroBand™-teknologin, som är baserad på djupgående vetenskaplig forskning inom mänsklig fysiologi och utformad för att spegla musklernas sammandragande och fjädrande egenskaper för att främja en bättre hållning.

Läs mer

Anodyne NeuroBand teknologi gif

Anodyne hållningskorrigerande kläder för kvinnor och män

Funktion & effekt

Med Anodyne® hållningskorrigerande kläder kan du uppnå en bättre hållning enkelt och smidigt, vilket minskar nack-, skulder- och ryggsmärta samt spänningar. Anodyne hållningskorrigerande kläder hjälper dig att öka din medvetenhet om din kroppshållning och kan användas både när du sitter på kontoret, reser, rör dig på jobbet eller är aktiv vid träning.

Läs mer

Produktmärkning & registreringar

På Andoyne® är vi stolta över våra produktmärkningar och registreringar, som är din garanti för att du som kund investerar i kvalitet och godkända produkter. Endast en slags av hållningskorrigerande kläder är registrerade hos FDA (US Federal Food and Drug Administration) och CE-märkt som medicinsk utrustning; det är produkterna från Anodyne.

Läs mer

Anodyne hållningskorrigerande kläder CE-märkta och registrerade som medicinska produkter

kvinnar med kinesiotjep

Från kinesiotejp till kläder

Anodyne Posture Shirt ™ är inspirerad av kinesiologi, som du känner till från kiropraktik, fysioterapi och idrottsvärlden. En behandlingsmetod som korrigerar muskelfunktionen, förbättrar blodcirkulationen samt understöttar och behandlar rygg- och nacksmärta. Det finns flera huvudfunktioner med användningen av kinesio-tejpen, som kan överföras till Anodyne hållningskorrigerande kläder.

Läs mer

Vetenskapliga resultat

Studier som omhandlar Anodyne Posture Shirt™ visar bland annat att den kan ses som ett kompletterande verktyg för att förbättra hållningen och därmed minska smärta hos patienter med kronisk smärta. En annan studie visar att användare kan ha stor nytta av Anodyne Posture Shirt™ då de kan uppleva mindre trötthet, uppnå en bättre hållning och därmed öka sin dagliga arbetsinsats. Du kan ta del av de olika studierna här.

Läs mer

Fri frän smerte med Anodyne hållningskorrigerande kläder