14 dagar returrätt | Fri retur och byte

Funktion & effekt

Anodyne Posture Shirt ™ hjälper dig att upprätthålla en naturlig hållning i vardagen - oavsett om du är på kontoret, är aktiv på jobbet eller på träning. Anodyne Posture Shirt ™ är designad med den patenterade NeuroBand™-teknologin som aktiverar och stimulerar dina muskler. Den har bevisat effekt och är CE-märkt som en medicinsk utrustning.

 

Lindra och förhindra smärta och spänningar i nacken, axlarna och ryggen

Anodyne hållningskorrigerande kläder aktiverar ständigt ryggmusklerna vid användning, vilket innebär att huvud, axlar och skuldrar placeras i ett mer optimalt läge för din kroppshållning. Anodyne hållningskorrigerande kläder kan användas, oavsett om du är stillasittande eller aktiv, och kan både förebygga och behandla smärta och spänningar. Du är inte låst till en position, så du kan utföra dagliga uppgifter exakt som du normalt skulle göra. Anodynes hållningskorrigerande kläder hjälper med sin patenterade NeuroBand™ -teknologi att korrigera, stödja och aktivera muskulaturen som främjer en bättre hållning. Vår mest populära hållningskorrigerande produkt är vår Posture Shirt™, som utmärker sig med följande fördelar:

 

√ Uppnå en bättre kroppshållning

√ Stödjer, lindrar och minskar risken för överbelastning

√ Kan minska nacke, axlar och ryggsmärta

√ Aktiverar och stimulerar musklerna

√ Med patenterad NeuroBand™-teknologi

√ Dokumenterad effekt

√ CE-märkt som medicinsk utrustning

√ Slitstarka och hållbara material

√ Andnings- och svetttransporterande

 

Män i Anodyne hållningskorrigerande t-shirts

 

Använd den till träning, på arbetet och i fritiden

Anodyne Posture Shirt™ har så bra passform och elasticitet att den kan användas för arbete, träning och fritid. Anodyne Posture Shirt ™ kan hjälpa dig att få en bättre hållning, oavsett om du är på kontoret eller är aktiv på träning. Kombinationen av de patenterade NeuroBands, PowerMesh-panelerna och den antimikrobiella behandlingen ger en extremt bra passform och hög andningsförmåga som gör att du kan använda din Posture Shirt™ när som helst.