14 dagar returrätt | Fri retur och byte

Unik och patenterad NeuroBand™-teknologi

På Anodyne® tillhandahåller vi den originala hållningskorrigerande Posture Shirt™. T-shirtens design använder den unika och patenterade NeuroBand™-teknologin, som är baserad på djupgående vetenskaplig forskning inom mänsklig fysiologi och utformad för att spegla musklernas sammandragande och fjädrande egenskaper för att främja en bättre hållning.

 

NeuroBands i Anodyne hållningskorrigerande kläder

 

De unika NeuroBands

En unik del av Anodyne Posture Shirt™ är de patenterade NeuroBands, som är viktig för T-shirtens förmåga att bidra till en bättre hållning. NeuroBands är inspirerad av kinesiotape, som du känner till från kiropraktik, sjukgymnastik och idrottsvärlden. I Anodyne Posture Shirt™ är denna teknik integrerad som fem icke-elastiska paneler på tröjan som tillsammans stöder, aktiverar och stimulerar rygg- och axelmusklerna för att främja en bättre hållning. sammandragande och fjädrande egenskaper för att främja en bättre hållning. Det är en funktion som påminner kroppen att upprätthålla en bättre hållning, vilket kan förhindra eller minska smärta i nacken, axlarna och ryggen samt minska risken för överbelastning.


 

Bekväm, effektiv och hållbar

De unika NeuroBands är integrerade i Anodyne Posture Shirt™ för att göra det bekvämt och effektivt att bära. T-shirten är sammansatt av olika material, olika paneler och sömmar, som tillsammans med de inbyggda NeuroBands utgör den bästa grunden för en bättre hållning. Materialens olika elasticitet ger t-shirten rätt hållningskorrigerande effekt utan att äventyra din rörelsefrihet. Till skillnad från ett sele, ryggstöd eller korsett som begränsar dig, har du med Anodyne Posture Shirt™ full rörelsefrihet och därmed god komfort, vilket gör den idealiskt att använda vid alla tillfällen där du vill främja en bättre hållning. Den unika materialkompositionen ger den lång livsländ och hållbar som hållningskorrigerande t-shirt, som alltså behåller sin elasticitet under användning och tvätt.

 

Andnings- och svetttransporterande

Parallellt med de unika NeuroBands består PowerMesh-panelerna av lätt och elastiskt material med små lufthål som gör Anodyne Posture Shirt ™ andningsbar och bekväm att bära. Dessutom kännetecknas Anodyne Posture Shirt ™ av en antimikrobiell skyddsbehandling som gör att den svetttransporterar och minskar dålig lukt när den används.

 

Det originala hållingskorrigerande kläderna

Anodyne® är den enda distributören av de originala hållningskorrigerande kläderna. Detta innebär att de originala hållningskorrigerande kläderna endast säljs på www.anodyne.se. Endast en typ av hållningskorrigerande kläder är registrerade som medicinsk utrustning och finns på listan över godkända hjälpmedel i Sverige; det är produkter från Anodyne. Du kan se vår registreringar här.