14 dagar returrätt | Fri retur och byte

Produktmärkning & registreringar

På Andoyne® är vi stolta över våra produktmärkningar och registreringar, som är din garanti för att du som kund investerar i kvalitet och godkända produkter. Endast en slags av hållningskorrigerande kläder är registrerade hos FDA (US Federal Food and Drug Administration) och CE-märkt som medicinsk utrustning; det är produkterna från Anodyne. På denna sidan kan du läsa mer om de olika registreringarna.

 

Anodyne hållningskorrigerande kläder CE märkt medicinsk utrustning

 

Registrerat hos FDA

Anodyne® är den exklusiva europeiska distributören av hållningskorrigerande från amerikanska AlignMed - världens enda tillverkare av hållningskorrigerande kläder registrerade hos FDA, USA: s federala livsmedels- och läkemedelsadministration. Du kan se vår registrering hos FDA här.

 

CE-märkt som medicinsk utrustning

Förutom registreringen hos FDA är Anodyne den enda hållningskorrigerande kläderna i Europa som är har det europeiska CE-märket för medicinsk utrustning (klass I). Det garanterar att EU's lagstiftning om medicintekniska produkter och miljökrav, hälsa och säkerhet uppfylls. alltså, din garanti för att våra produkter uppfyller kraven som medicinsk utrustning:

  • Tillverkare och producenter måste kunna dokumentera produktens kvalitet, säkerhet och prestanda
  • Medicintekniska produkter får endast marknadsföras om de är CE-märkta

Det finns många falska och oanvändbara produkter på marknaden och inga av dessa produkter är CE-märkta. Leta därför efter CE-märket när du handlar efter hållningskorrigerande kläder. Du hittar CE-märkningen för Anodyne här

 

Anodyne är den enda återförsäljaren

Anodyne är den enda återförsäljaren av de originala hållningskorrigerande kläderna. Det innebär att de originala hållningskorrigerande kläderna endast finns på www.anodyne.se.